top of page
Copy of Copy of Music Party Flyer (7).png

Specijalno hvala autoru krilatice Bratstvo i Detinjstvo, Peri Janjatoviću i kumu imena hora Ivanu Bećkoviću

Hor Jugoslavija Stokholm
Hor Jugoslavija Stokholm
Hor Jugoslavija Stokholm

Za nas u kojima još živi duh jedne stare, davne zemlje, spokojne dece koja u njoj odrastaše, snova koje sanjaše, nasmejanih ljudi, snežnih zima i letovanja po odmaralištima...

Duh zajedništva. Duh ljubavi, pravde, integriteta i snage. Večite borbe protiv zla.

Duh spojenih ruku, praštanja, mostova koji se iznova grade, koliko god puta ih srušili. Duh reči tkanih u pesme uz koje smo odrastali.

 

Za nas koji smo ostali bez korena, jer bio je u zemlji koje više nema, ali smo zauvek ujedinjeni svojom ljudskošću, zajedničkim sretnim uspomenama i slovenskom dušom. 

Za Ljude.

 

 

 

 

Pevaćemo uglavnom pesme nastale i pevane u Jugoslaviji, iz raznih perioda, ali možda najviše iz 80-ih godina 20. veka. Naravno,ponekad će se izvoditi i dela nastala kasnije, kad Jugoslavije više nije bilo, ali na tom podneblju i koja nose duh Juge.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristina Kovač je kantautor, producent i muzičarka iz Beograda, Srbije. Muzikom se bavi još od malih nogu - prvu pesmu napisala je sa 13, kada je, zajedno sa sestrom Aleksandrom otpevala i svoj prvi "session" pratećih vokala, na albumu grupe "Riblja Čorba". 1995. godine izlazi prvi album grupe K2, pod produkcijskom i ko-autorskom palicom Kristine, i  - postiže vrtoglavi uspeh. Kristina od tog trenutka komponuje i producira za mnoge izvodjače regiona i (ko)autor je hitova kao što su 'Ajmo u život, Srebro i Zlato, Da li si dovoljno jak, Sestre, Biću tvoja devojka, Ti, Da te volim, Kolena, Život je ljut...

Kristina nakon 2000. godine počinje da piše muziku za brojne advertising kampanje (Coca-Cola, Telenor, Telekom, Banka Intesa, Noblice, Renault, Merkator, Probiokid Imuno), kao i muziku za film "Mi nismo andjeli 2", Tv seriju "Neki novi klinci", pozorišne predstave "Mirandolina", "Hotel Europa", "Tom Sojer".

 

2011. Kristinina pesma "Čaroban" predstavlja Srbiju na Eurosongu u Dizeldorfu, u zapaženom izvodjenju mlade Nine.

 

2013. godine Kristina poklanja svoj pečat talent šou X Factor Adria, u kom je sudija i mentor zadužen za bendove, i vrlo brzo postaje miljenica kako publike tako i medija zbog svog iskrenog i srčanog odnosa prema kandidatima.

 

2015. godine izlazi njen roman prvenac "Drvo života" u izdanju Lagune koji prodaje 4 tiraža (9.000). Osnivač je nekoliko horova u Srbiji.

Kristina je, nakon dugogodišnjeg truda i rada na tome, maja 2019. stigla u Stokholm sa dva kofera, nešto novca, sveže stečenim EU pasošem i željom velikom kao Kosmos - da pronadje posao i uspe u nameri da preseli svoju ćerku, čoveka i kuče u Stokholm. 7 meseci kasnije, želja joj se ispunila.

Otvaranje K's Music Hub nastavlja priču dalje...

Kakav
će biti repertoar?

Ko je horovodja?

Hor Jugoslavija Stokholm
Hor Jugoslavija Stokholm
Hor Jugoslavija Stokholm
Hor Jugoslavija Stokholm
Hor Jugoslavija Stokholm
Hor Jugoslavija Stokholm
Hor Jugoslavija Stokholm

Design/photo by Marija Markovic

Hor Jugoslavija Stokholm
Flag_of_Yugoslavia_(1946-1992).svg.png

Detalji

Probe: Sredom, 6:00pm - 7:25pm,

Lamberts Hörna, Dieselverkstaden, Sickla

Proletnji semestar: 12 proba

+ Završni koncert

start 20.Marta

Cena: 1650 sek 

Audicija: 13. Mart, od 6 pm

Lamberts Hörna (preko puta Urban Deli-a,

Dieselverkstaden, Sickla​

 

 

Ako želite da se prijavite za dolazak na grupnu

audiciju, molimo Vas da popunite formular za

registraciju.

Mejlovi o auciji su sada poslati svima registrovanima. Ukoliko niste dobili svoj, potražite ga u Spam folderu svog Inboxa.

Registracija

Hor Jugoslavija Stokholm
bottom of page